info@emplealcasser.es

RECERCA DE TREBALL EN SITUACIÓ DE PANDÈMIA

Saps com han canviat els processos de selecció durant la pandèmia? Què coneixements digitals i quines competències són les més demanades? Saps què és una videoentrevista de treball? Què és un videocurrículum?
 
En aquest curs es repasaran les competències i eines digitals imprescindibles per a la teua recerca d’ocupació. Et posarem al dia i t’ajudarem a apropar-te al teu pròxim lloc de treball.

QUAN?

Del 22 al 30 de març
De 9 a 14 h
Centre Social d'Alcàsser (Antic ambulatori)

Contingut del curs

Capítol 1. Ús del smartphone i d’aplicacions mòbils per a la recerca.
Aquest capítol s’orienta cap a la cerca d’ocupació mitjançant l’ús del telèfon mòbil. Explorarem l’ús de les xarxes socials més conegudes (Facebook, LinkedIn) per a conéixer noves ofertes i utilitzarles com a eines potents en la nostra recerca. A més, els portals online i les apps han revolucionat aquest sector i cada vegada ofereixen més possibilitats a candidats i empreses. En aquesta formació, coneixerem totes les possibilitats i alternatives de que disposem.
 
Capítol 2. Com superar la videoentrevista de treball.
L’entrevista a través de videoconferència ha substituit pràcticament a l’entrevista presencial. Durant aquest capítol coneixerem les principals eines per a videoconferència utilitzades pels entrevistadors, treballarem les principals claus de l’èxit d’aquesta modalitat, i explorarem les fases i els tipus de videoentrevista existents. Treballarem, a més, la comunicació en l’entrevista de treball interpretant els diferents senyals que ens arriben a través de la comunicació verbal i no verbal.
 
Capítol 3. Prepara el teu portfolio.
Hui en dia, per a molts tipus de treball, és imprescindible tindre un portfolio on mostrar els nostres treballs. En aquest capítol revisarem els elements esencials de la creació d’un portfolio: a qui el dirigim, com presentar-lo, definir quina informació és relevant i com organitzar-la.
 
Capítol 4. Videocurrículum: presenta’t davant la càmara!
El videocurrículum és una eina que ens permet potenciar la nostra marca personal a través d’un mitjà audiovisual. Gràcies a ell podem complementar el nostre perfil i donar-nos a conéixer de forma més personal. En aquest capítol coneixerem com estructurar el nostre videocurrículum i de quina manera podem grabar-lo, amb l’objectiu de generar impacte a l’entrevistador.