info@emplealcasser.es

CAMBRERS/ES DE SALA

L'objectiu del curs és capacitar a l'alumne amb els coneixements, destreses i actituds per a aplicar en el seu lloc de treball un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentàries, així com treballar l'atenció que donem als nostres clients i el coneixement dels productes que els oferim com a cambrers/es.

Aquesta formació és essencial per als treballs en l'hostaleria (restauració), i en aquelles altres per a l'exercici professional de les quals ho requerisca.

QUAN?

Del 8 al 18 de novembre
De 9 a 14h
Centre Social d'Alcàsser (Antic ambulatori)

Contingut del curs

TEMA 1. Serveis en restaurant. El restaurant. Aprovisionament intern de materials, equips i matèries primes. Facturació en restauració.

TEMA 2. Servei i atenció al client en restaurant. Comunicació en restauració. Excel·lència en restauració.

TEMA 3. Producte. Begudes: vi, cocktails, begudes alcohòliques, café. Aliments: entrants, peixos, carns, postres.

TEMA 4. Serveis especials i esdeveniments en restauració.