info@emplealcasser.es

CAMBRERS/ES DE SALA

L'objectiu del curs és capacitar a l'alumne amb els coneixements, destreses i actituds per a aplicar en el seu lloc de treball un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentàries, així com treballar l'atenció que donem als nostres clients i el coneixement dels productes que els oferim com a cambrers/es.

Aquesta formació és essencial per als treballs en l'hostaleria (restauració), i en aquelles altres per a l'exercici professional de les quals ho requerisca.

AQUEST CURS TÉ UN ALTÍSSIM ÍNDEX D'INSERCIÓ LABORAL!

Tant empreses de l'hostaleria com consultores de recursos humans busquen constantment personal qualificat com a cambrers i cambreres. T'ajudarem a fer aplegar el teu currículum a empreses que necessiten un perfil com el teu.

Els cursos com aquest obtenen un índex d'inserció superior al 60% de mitja!

QUAN?

Del 31 de gener al 25 de febrer
De 9.30 a 13.30 h
40 hores teòriques + 40 hores pràctiques en empreses de la zona
Centre Social d'Alcàsser (Antic ambulatori)

Contingut del curs

TEMA 1. Serveis en restaurant. El restaurant. Aprovisionament intern de materials, equips i matèries primes. Facturació en restauració.

TEMA 2. Servei i atenció al client en restaurant. Comunicació en restauració. Excel·lència en restauració.

TEMA 3. Producte. Begudes: vi, cocktails, begudes alcohòliques, café. Aliments: entrants, peixos, carns, postres.

TEMA 4. Serveis especials i esdeveniments en restauració.

En quins llocs podràs fer pràctiques?

Podràs posar en pràctica tot l'après en la formació en restaurants i empreses que col·laboren en EmpleAlcàsser, on podràs continuar formant-te de la mà de professionals del sector, en una empresa real, adquirint experiència per a millorar el teu currículum i les teues habilitats. A més, aquestes empreses busquen constantment ampliar les seues plantilles... i tindràs opció de quedar-te a treballar en elles amb un contracte laboral.