info@emplealcasser.es

CERTIFICAT DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

L'objectiu del curs és capacitar a l'alumne amb els coneixements, destreses i actituds per a aplicar en el seu lloc de treball un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentàries en la manipulació d'aliments.

És essencial per als treballs en l'hostaleria (cuina, restauració), i en aquelles altres per a l'exercici professional de les quals ho requerisca.

Inclou manual per a l'alumnat.

QUAN?

Del 6 al 9 de maig
De 16:30 a 20:30h
Centre Social d'Alcàsser (Antic ambulatori)

Contingut del curs

1. CONCEPTUALITZACIÓ DE LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS.

...1.1. Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments per manipulació incorrecta.
...1.2. Alteració i contaminació.
...1.3. Factors que contribueixen al creixement bacterià.
...1.4. Fonts de contaminació dels aliments.
...1.5. Etiquetatge dels aliments: Interpretació.
...1.6. Legislació aplicable sobre etiquetatge i manipulació d'aliments.


2. ÀREES D'HIGIENE PERSONAL

...2.1. Mans.
...2.2. Boca, nas.
...2.3. Indumentària de treball.
...2.4. Fumar, menjar i mastegar xiclet.
...2.5. Ferides, arraps i abscessos.
...2.6. La salut dels manipuladors.
...2.7. Reconeixements mèdics.