info@emplealcasser.es

Bases i condicions de participació

 1. Els cursos EMPLEALCÀSSER seran presencials amb un màxim de 25 persones participants, en la Sala Polivalent del Centre Social.

  L’aula es mantindrà amb ventilació creuada en tot moment. La seguretat de les  persones  ha d’estar conciliada amb la necessària  formació ocupacional per a millorar les oportunitats de trobar treball.

 2. Els cursos EMPLALCASSER estan dirigits a les persones amb domicili en Alcàsser en cerca d’ocupació o que vulguen millorar el que ja tenen. Per això és requisit aportar el DARDE actualitzat.
 3. L’ADMISSIÓ al curs després d’emplenar el formulari ONLINE es comunicarà mitjançant un SMS els dies previs a l’inici de cada curs i CAL CONFIRMAR l’assistència.
 4. LA INSCRIPCIÓ ALS CURSOS ÉS VOLUNTÀRIA, PERÒ L’ASSISTÈNCIA I APROFITAMENT SÓN OBLIGATORIS.
  Si a l’inici del curs no es presenta sense prèvia comunicació i per causa justificada (visita mèdica, començar un contracte laboral o força major) s’entendrà que renúncia al mateix i no podrà participar en els següents cursos.
 5. Els cursos EMPLALCASSER són gratuïts perquè estan subvencionats.
  Els cursos són gratuits per a l’alumnat perquè no abona cap preu públic, però estan finançats per l’Ajuntament d’Alcàsser amb els impostos de totes i tots. Per això has d’exigir sempre una formació de qualitat i aprofitar-los al màxim.

 

En finalitzar el curs amb bon rendiment (al menys el 90% d’assistència al curs)  i la superació de les proves,  s’entreguen diplomes que acrediten la formació rebuda.