Supera amb èxit la entrevista de treball

Publicada en Publicada en Cursos de formació per a l'ocupació

L’entrevista de treball pot ser determinant a l’hora d’aconseguir un lloc de treball. Aquelles persones que no tinguen experiència en aquest tema, o bé hagen acudit a varies sense aconseguir el lloc de treball al que optaven, tenen l’ocasió d’apendre, des d’un enfocament pràctic, totes les claus i millorar així les seues possibilitats d’èxit.

OBJECTIUS DEL CURS

Dominar una entrevista de treball, controlant els nostres nervis i ansietats, elaborant el nostre discurs, identificant i aprenent a transmetre el nostre valor diferencial i preparant-nos per a les diferents proves i dinàmiques de qualsevol procés de selecció.

 

DESCRIPCIÓ DEL CURS

En aquest curs aprendrem a enfrontar una entrevista de treball i ens prepararem per superar qualsevol prova del procés de selecció. Al llarg del curs treballarem els següents aspectes:

  • Control de l’ansietat: com controlar els nervis i no permetre que ens bloquegen ni ens perjudiquen durant l’entrevista de treball.
  • Autoconeixement: quines són les nostres fortaleses, quines les nostres febleses i com utilitzar-les al nostre favor.
  • Comunicació verbal: preparació del nostre Elevator Pitch per transmetre, en el llenguatge apropiat, tot el nostre valor.
  • Comunicació no verbal: aprendrem a interpretar i controlar els nostres gestos i tics involuntaris.
  • Preguntes més freqüents: coneixerem quins són les preguntes més habituals i què hem de respondre en cada cas.
  • Dinàmiques: coneixerem i ens prepararem per enfrontar les diferents dinàmiques grupals que les empreses utilitzen actualment en els seus processos.

 

Duració del curs: 12 hores

Dies: 6, 7, 8 i 9 de novembre

Horari: De 17:30 a 20:30h.

Lloc: Centre Social

Participants: 20 persones