Estratègia 2.0 – La nova forma de trobar treball

Publicada en Publicada en Cursos de formació per a l'ocupació

Adquireix, desenvolupa i aprèn a posar en marxa les ferramentes més apropiades per a una recerca d’ocupació efectiva. Pren el control de la teua pròpia cerca d’ocupació, doncs tu ets la persona més interessada en trobar treball.

OBJECTIUS DEL CURS

Actualitzar les nostres competències i capacitats per a trobar treball atenent a la demanda del mercat laboral actual, explorant a més noves formes i alternatives per a augmentar la nostra visibilitat i tenint completa presència en la xarxa amb la finalitat d’augmentar la nostra ocupabilitat.

 

DESCRIPCIÓ DEL CURS

En aquests temps tan complicats per a trobar treball, destacar sobre la resta de candidats, fins i tot amb la nostra carta de presentació o Curriculum Vitae és fonamental.

Cercar treball hui en dia ha deixat obsoleta la fórmula de bombardejar amb currículums les bústies de les empreses. Cal aguditzar l’enginy i demostrar les habilitats comunicatives d’una forma més creativa, efectiva i, sobretot, enfocada cap a les necessitats de les empreses.

Afortunadament, les noves tecnologies faciliten molt aquesta tasca, i gràcies a aquest curs podràs aprendre a elaborar el teu currículum d’una forma més atractiva i accessible, a més de conèixer totes les eines que existeixen en Internet per a adquirir una major visibilitat. De fet, com solen dir les consultores d’ocupació, no et contracten per internet, però sí et troben en la xarxa. Per aquesta raó, treballar aquest aspecte de la marca personal i comptar amb un espai en la xarxa és fonamental per a ampliar les teues possibilitats de contractació.

Així doncs, amb aquest curs aprendràs a elaborar el teu currículum en paper i també online implementant les noves eines digitals com els codis QR, el videocurrículum, LinkedIn, el blog personal o el porfolio de treballs que demostren la teua experiència.

En aquest curs treballarem:

  • Marca personal
  • Curriculum Vitae
  • Carta de presentació
  • Videocurriculum
  • Trobar ofertes de treball
  • Portals web de treball
  • APPs per a la recerca d’ocupació
  • Perfil de LinkedIn
  • Portfolio personal

 

 

Duració del curs: 21 hores

Dies: 16, 17, 18, 19, 23, 24 i 25 d’octubre

Horari: De 16:30 a 19:30h

Lloc: Centre Social

Participants: 20 persones